“A lehetetlen nem létezik.”

A világ különböző hivatású emberei

Logisztika

A szorgalmasan eltöltött évek lehetőséget adtak arra, hogy több szemszögből is megismerkedjünk a szállítás sokszínűségével. Megrendelői, tervezői majd szolgáltató oldalról szerzett tapasztalatainkkal igyekszünk partnereinket minél optimálisabb megoldással képviselni.

Amiben rendelkezésre állunk: Nehézgépszállítás, eszközök és berendezések kiszállítása és telepítése, locsolós és seprűs gépjárművek bérbeadása és üzemeltetése, autómentés, teljes körű logisztika megtervezése és kivitelezése, megfelelő szakszemélyzet biztosítása.

Nehézgépek

Szolgáltatásaink közé tartozik nehézgépek bérbeadása és kezelése is.

Munkatársaink többek között az alábbi gépek üzemeltetéséhez rendelkeznek szakképesítéssel: gépjármű emelőhátfalak, hidraulikus rakodók (homlok-, forgó-, teleszkópos), vezetőüléses targoncák, járműre szerelt daruk, mobil szerelőállványok és szerelőkosarak.

Hűtés-fűtés

Az eszközeinket úgy választottuk, hogy az év 365 napjában bármikor használni lehessen. Megoldást tudunk nyújtani ideiglenes sátrak, nagyipari csarnokok, építés alatt álló vagy fix épületek hűtésében és fűtésében.

Amiben rendelkezésre állunk: klímaberendezések, fűtőberendezések bérlése, légkezelésre alkalmas eszközök bérlése, szükséges eszközök és kiegészítők biztosítása, szállítása, telepítése és üzemeltetése.

Kerítés bérlés

Cégünk vállalja mobilkerítések és kordonok bérbeadását, valamint az ehhez szükséges eszközök és kiegészítők biztosítását helyszínre történő szállítással és telepítéssel is.

Menü